Лунен камък

Лунният камък е един от най-добрите камъни що се отнася до внасянето на емоционално спокойствие и стабилност, благодарение на способността му бързо да освобождава от причиненото от стрес напрежение.

Лунният камък се счита и за любовен талисман. В Индия са го почитали като свещен камък, който носи късмет на притежателя си. Необвързаните са го носили от лявата си страна, за да намерят половинка. Бил е ценен и като подарък за любимия, който може да разпали отново огъня на страстта. Европейците също вярвали в това и са отдавали голямо значение на лунния камък. Смятали са, че ако човек го носи на пръстен на дясната ръка ще се почувства умиротверен, а също ще постигне творчески успехи. Ако пръстенът се носи на лявата ръка, той ще донесе хармония в чувствата, ще помогне да се избегнат конфликтите и стресовите ситуации.

Луннният камък премахва тревогата, прави човека по-сговорчив и чувствителен , освобождава от страха, помага за преодоляване на трудностите. На енергийно ниво стабилизира състоянието, внася хармония и равновесие в живота.  

Този камък е основният камък на зодия Рак.

 

 

колекции
Подреди по

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да разберете първи за промоционалните ни предложения. Зона, свободна от спам!

* indicates required