Промоционални предложения за зодия ЛЪВ

Представителите на зодия ЛЪВ са царствени, смели, великодушни и горди. Те умеят да преценяват трезво и разумно ситуацията и знаят как да отстранят спънките по пътя си. Мразят скуката и мрака. ЛЪВЪТ е изключително прозорлив и рядко прахосва енергията си напразно. Верен приятел, справедлив в гнева си и неотстъпчив като враг, изобретателен и оригинален, силен и жизнен, той трудно се отклонява от пътя, който е решил да следва.

Специално за представителите на зодия ЛЪВ избрахме едни от най-подходящите за тях камъни като карнеол, който в древността се е носел като предпазно средство от магии и защита от лоши мисли и завистници,  гранат – силен енергизиращ камък, който внася жизненост и страст, яспис, за който се смята, че дарява на собственика си сила, мъдрост и умение да излиза с достойнство от най-сложните житейски ситуации и цитрин, камък на богатството и просперитета, рутилов кварц (Косите на Венера), който премахва лошото настроение и действа като антидепресант като ги съчетахме с планински кристал, камък, подходящ за всички зодии.

Сега промоционалните предложения за зодия ЛЪВ са с 20% отстъпка.

Бижутата ще бъдат при вас до 2 работни дни след заявката, опаковани в красива подаръчна кутия, и с безплатна доставка за поръчки над 45 лева.

колекции
Подреди по

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да разберете първи за промоционалните ни предложения. Зона, свободна от спам!

* indicates required