Гривна за зодия Близнаци

  • Колекция: Гривни
  • Кат. номер: 23.12.75
Цена: 32,60 лв. 27,71 лв.
+ -
Моля, изберете:

Гривната за зодия Близнаци представлява изключително стилно съчетание от кристали, подчертаващи интелектуалната и енергийна натура на този знак.

Апатитът, със своите сини оттенъци, придава на гривната свежест и стимулира комуникацията. Този камък се свързва с изразителността и яснотата на израза.

Зеленият турмалин добавя енергия и хармония. Този кристал не само стимулира емоционалната стабилност, но и подпомага отношенията с другите.

Рутиловият кварц придава на гривната интензивност и стимулира духовното развитие. Нишките от рутилов кварц могат да създадат интересен визуален ефект, допълващ дизайна на гривната.

Тигровото око предоставя защита и укрепва фокуса. Този камък е символ на волята и стабилността, предоставяйки енергийна подкрепа за преодоляване на предизвикателства.

Тази гривна съчетава красив дизайн и ползотворни енергии, идеално подходящи за Близнаците. Тя не само е стилно украшение, но и енергийно средство за подчертаване на интелектуалните и социалните качества на носителя.

Размер на камъните: 8 мм

Размер на стоманената висулка със знака на Близнаци: 11 мм

Единична бройка.

Доставка
Размер на гривните
Доставка

Поръчаните от Вас бижута се доставят с куриерска фирма Спиди и ще бъдат при вас на следващия или по-следващия работен ден.

Цена на доставка до адрес е около 6.40 за страната. Точната сума се изчислява при поръчката. 

Цената за доставка до автомат или офис на Спиди е 3.70 лева.

Доставката е безплатна за всички поръчки над 60 лева - ако е доставена до Вашия адрес или до офис на Спиди.

Офисите на Спиди вижте тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

С ЕКОНТ не работим. 

Размер на гривните

При поръчка на гривна изберете от падащото меню обиколка на китката. А ние ще предвидим допълнителна ширина на самата гривна, за да седи свободно, а не плътно по ръката. Обиколката на китката се измерва плътно по кокалчето.

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да разберете първи за промоционалните ни предложения. Зона, свободна от спам!

* indicates required