Гривна за зодия ВОДОЛЕЙ

  • Колекция: Гривни
  • Кат. номер: 23.12.71
Цена: 31,60 лв. 26,86 лв.
+ -
Моля, изберете:

Гривната за зодия Водолей, изработена от аметист, гранат и планински кристал, представлява хармонично съчетание на кристали със специфични енергии. Аметистът, със своя лавандулово-лилав цвят, придава на гривната спокойствие и интуитивност. Този камък също така е асоцииран с въздушната енергия, което може да отразява отвореността и иновативния дух на Водолея.

Гранатът добавя страст и енергия, подчертавайки индивидуализма и решителността на Водолея. Той също така може да служи като стимул за постигане на цели и укрепване на връзките.

Планинският кристал, със своя ясен и чист цвят, придава на гривната ярка светлина и подчертава яснотата на мисълта и целите. Този кристал може да подкрепи и укрепи връзката със земята и да помогне на Водолея да бъде по-земен и фокусиран.

Гривната, създадена с тези кристали, е едновременно красив аксесоар и енергиен талисман, който отразява уникалните черти и качества на зодията Водолей.

Размер на камъните: 10 мм

Размер на стоманената висулка със знака на Водолея: 11 мм

Единична бройка.

Доставка
Размер на гривните
Доставка

Поръчаните от Вас бижута се доставят с куриерска фирма Спиди и ще бъдат при вас на следващия или по-следващия работен ден.

Цена на доставка до адрес е около 6.40 за страната. Точната сума се изчислява при поръчката. 

Цената за доставка до автомат или офис на Спиди е 3.70 лева.

Доставката е безплатна за всички поръчки над 60 лева - ако е доставена до Вашия адрес или до офис на Спиди.

Офисите на Спиди вижте тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

С ЕКОНТ не работим. 

Размер на гривните

При поръчка на гривна изберете от падащото меню обиколка на китката. А ние ще предвидим допълнителна ширина на самата гривна, за да седи свободно, а не плътно по ръката. Обиколката на китката се измерва плътно по кокалчето.

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да разберете първи за промоционалните ни предложения. Зона, свободна от спам!

* indicates required