Турмалин

Турмалинът изчиства и преобразува плътната енергия в по-лека вибрация. Той заземява духовната енергия, прочиства и балансира чакрите, оформя предпазно поле около тялото. Той ви насочва към причината за трудностите и указва правилния път, по който да тръгнете. Като един мощен лечител, балансиращ лявото и дясното полукълбо на мозъка, турмалинът ни помага да преобразуваме негативните енергии и модели в позитивни.

Той ни помага да опознаем по-добре себе си и околните, като засилва довереието и намалява страха. Предпазва ни от това да се чувстваме като жертви и привлича просперитет, вдъхновение и толерантност. Турмалинът изчиства аурата, премахва блокажите и разпръсква отрицателната енергия около тялото. Той ви насочва към причината за трудностите и указва правилния път, по който да тръгнете. Камъкът внася ред в духовните процеси, чакрите и биомагнитната обвивка. В емоционален план червеният, жълтият и кафявият турмалин подобряват сексуалността и смущенията на емоционално ниво. Физически турмалинът освобождава напрежението, което го прави полезен при гръбначни изкривявания. Вътре в тялото балансира мъжката и женската енергия.

Розов турмалин: В допълнение на основните характеристики на турмалина, розовият турмалин е афродизиак, който привлича любовта и в материален и в духовен план. Осигурява увереност в убеждението, че е безопасно да обичаш. Също така внушава доверие в любовта и ни напомня, че за да получиш любов първо трябва да обичаш себе си. Това е камъкът, отговарящ за страстната взаимна любов.

Черен турмалин: Черният турмалин е един от най-добрите камъни за защита от всякакъв вид негативно влияние. Този кристал по-скоро ще отклонява, отколкото да абсорбира разбалансираната енергия, създавайки около себе си безопасно пространство. Този камък може да привлече към човешкото тяло енергиите на самата планета Земя, което го прави полезен по време на пътуване или преместване, тъй като хармонизира индивидуалните с планетарните сили и редуцира ефекта от отпадналост след пътуване.

Зелен турмалин Зеленият турмалин ви помага да видите всички възможни решения на проблема и да изберете най-конструктивното. Носи на притежателя си просперитет, изобилие и радост от живота, като превръща негативното в позитивно. Помага за преодоляване на проблеми с бащата или началника.

Кафяв турмалин В допълнение към основните характеристики на турмалина, кафявият камък прочиства аурата и защитава етеричното тяло. Той ви кара да се чувствате комфортно в големи групи.

 

 

колекции
Подреди по

Абонирайте се за нашия имейл бюлетин, за да разберете първи за промоционалните ни предложения. Зона, свободна от спам!

* indicates required